The Service Provider
for the lifting industry

Go back

Ervaren monteurs

Functieomschrijving en functie-eisen:
In deze functie verricht je zelfstandig reparatie en onderhoudswerkzaamheden aan alle facetten van mobiel hijskranen en rupskranen. Tevens ben je verantwoordelijk voor het verkoop klaar maken van de kranen die voor export verkocht zijn.

Onze kranen worden niet eerder ingekocht nadat er een technische inspectie heeft plaats gevonden ook hier ben je verantwoordelijk voor.
Dit is een dynamische baan waarbij je ook moet reizen om kranen te inspecteren en af te leveren.

Hierbij heb je te maken met afwisselende techniek zoals hydrauliek, pneumatiek, en elektro. De werkzaamheden verricht je in onze werkplaats en ter plaatse met de ingerichte service bus.

Je hebt technische kennis op MBO 4 niveau (MTS motorvoertuigen/ werktuigbouw of LTS autotechniek met aanvullende opleidingen). Je beschikt over aantoonbare ervaring met m.b.t. onderhoud en reparaties aan mobiele kranen. Het maken van een goede probleemanalyse en een klantgerichte, dienstverlenende instelling zijn vanzelfsprekend. Rijbewijs B is noodzakelijk.

 

Ervaren kraanmachinisten

 

Functieomschrijving en functie-eisen:

Crane Concept ontvangt dit jaar een nieuwe 100 tons en 60 tons kraan en zoekt hiervoor ervaren machinisten.
Crane Concept is een service bedrijf voor de lifting industy en verhuurt kranen met en zonder bediening binnen Europa. Voor onze opdrachtgevers zoeken wij ervaren machinisten.

Jouw profiel - als kraanmachinist beschik je over alle benodigde diploma’s waaronder Machinist Mobiele Kranen, VCA - VOL en Rijbewijs B/C en of E. Je hebt aantoonbare werkervaring opgedaan als Machinist Mobiele Kranen Je bent ook bereid om ook in het buitenland te werken. Verder beschik je over een flexibele instelling, kun je zelfstandig werken en heb je de juiste professionele houding m.b.t. gedrag en veiligheid.
Tevens wordt je ingezet om leerling machinisten en omscholers te begeleiden in hun opleiding naar zelfstandig machinist.

 

Crane Concept biedt:

Wij bieden je – Een dynamische en afwisselende baan met prima salaris en een goed pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. We zijn een jong bedrijf en zijn er voldoende mogelijkheden om ambities waar te maken. Samen kijken we waar we jouw talenten het best kunnen ontwikkelen.

 

Interesse?

Is dit de baan voor jou? Heb je interesse in deze functie en ben jij die nieuwe collega die ons team wil komen versterken ? Mail je brief met C.V. naar:

Crane Concept B.V.
t.a.v. Dhr. Ruud Roza
Hofweg 1
3208 LE Spijkenisse
rroza@craneconcept.nl

Of laat een bericht achter op onze website en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Voor meer informatie over de functies kun je contact opnemen met Theo de Boer tel: 06-15212793

Back to top